Τετάρτη, 9 Μαΐου 2012

Ο βασιλιάς είναι γυμνός

Διάβασα σε ένα μπλογκ που μ' αρέσει και επισκέπτομαι συχνά πως η ΔΗΜΑΡ είναι τραβεστί ΠΑΣΟΚ. Δεν συμφωνώ 100%. Όχι. Η ΔΗΜΑΡ είναι ένα πολιτικό μαγαζάκι όπου μέσα συνωστίζονται λίγοι, μα επιφανείς άνδρες και γυναίκαι της αριστοκρατικής αριστεράς. Η μόνη τραβεστί ΠΑΣΟΚ εδώ και χρόνια στην πολιτική πιάτσα είναι η ΝΔ. Βέβαια η καινούρια τσατσά τα έχει κάνει σκατά και το κορίτσι, η ΝΔ, δεν έχει πέραση. Στην ΝΔ το σακουλεύονται: O Σαμαράς είναι ο ποιό ηλίθιος πολιτικός που πέρασε ποτέ απ' την Ελλάδα.

Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι μιά σπασμωδική κίνηση, ένας σπασμός του παραπαίοντα χύδην όχλου, στον οποίο έχει μεταλλαχθεί ο Ελληνικός λαός απ' το 81 και δώθε, μετά από την τόσο καφρίλα που υπέστη (ο λαός αυτός) από τα κανάλια και τον Τύπο, ντεμέκ ως πληροφορία, από τους κάφρους των δημαγωγικών εκπομπών δήθεν ως σάτιρα, και από την τόσο δημαγωγία και διαβολή από το ίδιο το πασοκικό κράτος, όπου του έχωνε για χρόνια στην τσέπη το κατιτίς, ονομάζοντάς το σύνταξη εθνικής αντίστασης, επιχορήγηση, επίδομα κτλ.

Ο τζιτζιφιόγκος που πήρε 16-17% σε αυτές τις εκλογές επιβεβαίωσε τον φόβο του, πως δηλαδή το όνειρο του για μια κυβέρνηση του συνασπισμού του σιναφιού του, είναι ο χειρότερος του εφιάλτης. Το παιδαρέλι αυτό, ο ντιντίκος, ξέρει πως τα κουκιά δεν φτάνουν και γιαυτό δεν το έχει σκάσει απ΄ την χώρα. Θα έκανε τα πάντα για να μήν περάσει απ τα χέρια του ούτε ένα δευτερόλεπτο διακυβέρνησης. Η Μέρκελ, ακόμα και να έτρωγε το μνημόνιο και μετά να το έχεζε, αυτουνού, πάλι δεν θα του έφτανε και θα κατέγγελνε την Μερκελ πως το κάνει για παραπλάνηση ή για να σύρει την γαμοαριστερά του δεν ξέρω εγώ που. Από αυτόν τον γελοίο περιμένουν τον σχηματισμό κυβέρνησης. Η πολιτική του ένδεια είναι άνευ προηγουμένου. Είναι δεδομένο πως ο ρόλος αυτου του τύπου αλλά και του σιναφιού του είναι να βαυκαλίζει τα παιδιά που κάνουν ανακύκλωση γυάλινων μπουκαλιών και εύφλεκτων υλικών σε αποθήκες και πανεπιστήμια, να οργανώνει πορείες και σεμινάρια ρίψης νεραντζιών, να καταγγέλλει, να μην πληρώνει, να σπάει και να δέρνει. Όχι όμως να κυβερνήσει. Και παρακολουθούν οι κάφροι δημοσιογράφοι επί τριημέρου το πως διαχειρίζεται την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης αυτός ο καραγιοζάκος. Και μας μεταφέρουν τα μαντάτα ωσάν να συμβαίνουν όλα αυτά σε μιά άλλη χώρα. Η πλεμπάγια παρακολουθεί το σίριαλ όπου πρωταγωνιστεί ο Τσίπρας με ενδιαφέρον ενώ, ενδόμυχα, αναρωτιέται αν τελικά κάποιος γνωστός, φίλος, συγγενής ή γείτονας κόλλησε έϊτζ ή όχι απ' τις οροθετικές πουτάνες.

Ο σπασμός του παραπαίοντα χύδην όχλου έδωσε ένα 10% στον και στον μπούλη που εισήχθη απ το σύστημα στο πολιτικό σκηνικό με το κόμμα Ανεξάρτητοι Έλληνες. Το νεόπλασμα αυτό, ως αναμένονταν, δεν έχει πάρει αλλά ούτε και πρόκειται να πάρει καμιά πρωτοβουλία, όχι για να απεμπλακεί η χώρα απ το μνημόνιο, αλλά ούτε για να σχηματιστεί κυβέρνηση. Ο άμεμπτος προεδρεύων δεν μιλά, δεν συναναστρέφεται με "δωσίλογους" παρά μόνο με τον εαυτό του και τους δικηγόρους του. Διαβουλεύεται όμως μέσω του φέϊσμπουκ και του τουίτερ με όλους τους ανεξάρτητους απ' την λογική Έλληνες και καταγγέλλει το μνημόνιο για μια ακόμα φορά. Το θνησιγενές αυτό κόμμα εξαπάτησε όσους το ψήφισαν πριν καν το ψηφίσουν. Χωρίς ραχοκοκαλιά, χωρίς πολιτικό λόγο, ιδεολογία και όραμα, ειδικά κατασκευασμένο για να εκφράσει ο χύδην όχλος την οργή του στις κάλπες και όχι στον καθρέφτη του, όχι στον εαυτό του. Το κόμμα αυτό είναι θνησιγενές όχι γιατί οι Έλληνες θα γίνουν ξαφνικά εξαρτημένοι απ την λογική και θα το καταψηφίσουν, αλλά, γιατί είναι φτιαγμένο απ' τους πέντε ανέμους. Είναι κάτι σαν τον κουραμπιέ: η ζύμη του θρυμματίζεται εύκολα και, άν φάς πάνω από μία φορά, λιγώνεσαι.

Η αποκορύφωση του σπασμού του όχλου στις εκλογές ήταν η ψήφος στο ανώμαλο, στο χυδαίο, στο απεχθές, το ανθελληνικό. Οι δημοσκοπήσεις για λοβοτομημένους έβαζαν το χυδαίο στη βουλή και οι λοβοτομημένοι το έκαναν πράξη. Οι έγκυροι δημοσιογραφίσκοι και τα κανάλια στα οποία υπηρετούν, δήθεν δεν πήραν πρέφα το ναζιστικό τσίρκο που ήρθε στην πόλη, παρά την επαγγελματική ανησυχία τους όλα αυτά τα χρόνια για κάθε τι το ακραίο ή δήθεν ακραίο που δήθεν σάλευε στην κοινωνία ή την πολιτική. Τα δημοσιογραφικά βατράχια έκραξαν μόνο όταν Καιάδας, ο Πρίαπος και ο Darth Maul μπουγέλωσαν τον Ευθυμίου και μόνο τότε έκαναν πως ξαφνιάστηκαν και αναρωτήθηκαν το από πού να ξεφύτρωσαν οι ουραγκοτάγκοι της χρυσής αυγής. Και αυτό το έκαναν, λίγες μέρες πρίν τις εκλογές όταν πιά ένα μέρος της πλεμπάγιας είχε για τα καλά μπουρδοκλωθεί σε βερμπαλισμούς τύπου "να ξεβρωμίσει ο τόπος". Ο τόπος όμως δεν ξεβρωμίζει φέρνοντας περισσότερη βρώμα και αηδία. Ο χύδην όχλος, καταδικασμένος στην αναπηρία του να μην μπορεί να κρίνει, του να μήν μπορεί να χαρεί, να σκεφτεί, να δημιουργήσει και να συνάψει σχέσεις έχει μόνο μια ευχαρίστηση: να ξεσπά.

Τώρα ο Μιχαλολιάκος (οποία ομοιότητα με Κούρδο λαθρομετανάστη βοσκό είναι εντελώς συμπτωματική), δίνει συνέντευξη(;) Τύπου και ο μελαχροινός Hulk Hogan εξ δεξιών και ο Darth Desolous εξ αριστερών επιβεβαιώνουν δια της παρουσίας των το δίκαιο των λόγων της αξιολύπητης καρικατούρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου