Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2010

Θρησκεία και Επιστήμη

Άνευ σχολίων...

Τρίτη, 1 Ιουνίου 2010

Απάντηση στο σχόλιο...

Αγαπητέ μου φίλε, θα σου απαντήσω ώς εξής:

Όσο στην Ελλάδα θα λέμε εμφύλιος και θα εννοούμε τον κουμουνιστοσυμμοριτοπόλεμο δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Πολύ περισσότερο, όσο δεν θα μιλάμε για το ΓΙΑΤΙ έγινε αυτό το αντάρτικο. Όσο θα αρκούμαστε στο να "γιορτάζουμε το πολυτεχνείο" και δεν θα μιλάμε σοβαρά για το ΠΩΣ και το ΓΙΑΤΙ προέκυψε το κακό ή το "κακό" της χούντας, θα απολαμβάνουμε το ΚΡΑΤΟΣ που μας πρέπει. Αν δεν αξιολογήσουμε το ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ φτάσαμε από τον Στελλάκη Περινιάδη και το "Ήλθε ο Κωνσταντίνος μας νεκρός εις την Ελλάδα, κλάφτετε τον κουμπάρο μας και ανάφτε του λαμπάδα" στον Γιώργο Νταλάρα και στο "της αμύνης τα παιδιά διώξαμε τον βασιλιά", στο νεοελληνικό δραγώνειο κράτος μας θα αποτελεί τον καλλίτερο ορισμό του... absurdum.

Και λίγα σχόλια για άλλα πράματα: Αυτή την εποχή, έχω ανακαλύψει ένα κανάλι στο youtube όπου ανεβάζει όλες τις ομιλίες των βουλευτών του ΛΑΟΣ στην βουλή. Απ' ότι έχω δει, βάζει και καμιά Παπαρήγα (όχι την παπαρήγα την καλή:)), άν η Αλέκα έχει κέφια. Είναι πραγματικά διαφωτιστικό να ακούς από πρώτο χέρι τί λεγεται εκεί μέσα. Ελπίζω να υπάρχαν και άλλα κανάλια που να δείχνουν το τι λέγουν και οι βουλευτές των άλλων κομμάτων... θα είχαμε καλλίτερη εικόνα. Μπορεί να αλιεύσω κάτι στο μέλλον.

Απ ότι κατάλαβα, οι βουλευτές αυτοί του ΛΑΟΣ, κάνουν -εν μέσω κρίσης και ΔΝΤ- ερώτηση στον Δρ. Δρούτσα για τα εθνικά.

Ο Α. Κολοκοτρώνης έκανε λόγο στην βουλή για το λόμπυ των Σκοπιανών σε Καναδά, Αμερική, Αυστραλία. Εγώ, αν και Έλλην πολίτης της λεγόμενης διασποράς, το μόνο ελληνικό λόμπυ που γνώρισα ήταν το καλοκαιρινό μπαράκι στο χωριό...Tο επόμενο βίντεο παραπέμπει στην απλή, πολύ απλή, λογική:Χωρίς σχόλια:
... άκου τί του λέει του Δον Δρούτσα από το 2.24 και μετά! Απίστευτος ο Χρυσανθακόπουλος.
Ο Κοραντής, ήτανε λέει Πρέσβης της Ελλάδας στην Τουρκία. Ας ακούσουμε τι είπε και αυτός...

Ελπίζω το παλικάρι που βάζει τα βίδεο να βάλει και τον Δρούτσα, να δούμε τί λέει και αυτός... ο Δόκτορ.


... Το παλικάρι έβαλε και τον Δρούτσα ευτυχώς. Η απάντηση του Δρούτσα ακούγεται και με τα ηχεία σας στο mute.

Παρτ 1


Παρτ2