Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Το σπουδαρχίδι

Παρακολουθώ εδώ και μέρες το θέατρο του παραλόγου. Για τον ΓΑΠ δεν έχω να πώ τίποτα. Μην σου πω πως μου είναι και συμπαθής, μετά από όλα αυτά. Απορώ με τον  α υ τ ι σ τ ι κ ό   ΣΑΜΑΡΑ!!! Έλεος ρε!

Ο Τρελαντώνης εδώ και δύο χρόνια, τρέλανε τον λαό με το ANTIMNHMONIO. ΄Ενας σοβαρός πολίτης όχι μόνο δεν μπορούσε να πεισθεί από την νερόβραστη επιχειρηματολογία περί αντιμνημονίου και άλλων τινών αντί- αλλά, απορούσε με το τί θα κάνει ο Σαμαράς και η ΝΔ όταν πιά οι ΜΑΣΚΕΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ και θα αποδειχθεί πως η περισπούδαστη επιχειρηματολογία περι αντιμνημονίου ήταν μια αρλούμπα! Μιά παπαρολογία. Φαγητό για λοβοτομημένους. Ένας φτηνός λαϊκισμός. Και όμως, ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ! 

Αν ο ΓΑΠ είναι ολίγιστος (που είναι), τί είναι ο Σαμαράς;

Άντι να σταθεί με παρρησία μπροστά στο λαό και να πεί καθαρά και ξάστερα πως δεν γίνεται αν δεν ζορίσει το πράμα (και είμαι πάρα πολύ θυμωμένος που το γράφω αυτό), τότε ακόμα, την άνοιξη του 2010, προτίμησε να γίνει σκαπανέας του Τσίπρα και το κόμμα του ένας πολιτικός Φρανκενστάιν. Η Ελλάδα χάνεται και κανένα κωλοκάναλο/εφημερίδα/μπλόγκ/ραδιόφωνο, ή ό,τι άλλο, επί 2 χρόνια τώρα, δεν είπε του Σαμαρά να πάψει να παριστάνει τον Δον Κιχώτη στον τόπο του Μεγαλέξανδου και του Κωλοκοτρώνη. Όχι γιατί δεν του πάει ο ρόλος του Δον Κιχώτη, αλλά γιατί η μισή Ελλάδα χάνει το χρόνο της παρακολουθώντας τον χάρτινο αυτόν ήρωα να παίζει με την φωτιά. Καί όχι γιατί αυτός θα καεί, αλλά γιατί θα γίνει το προσάναμμα για το μπουρλότο που θέλει να βάλει ο διάολος στην Ελλάδα.

Έχει τώρα 5 μέρες που ο ΓΑΠ είπε ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ πως παραιτείται. Ο Σαμαράς που παρακολουθούσε μέσα απ' το γραφείο του, στην τηλεόραση, δεν το άκουσε; Τί διάολο έβλεπε στην τηλοψία; Βγήκε και είπε πως ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ! Δηλαδή; Τί σημαίνει αυτό; Κανείς δεν αναρωτήθηκε, κανείς δεν τον ρώτησε . Μάλλον ήθελε να πεί "Η ΜΑΣΚΑ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ". Θα ταίριαζε και περισσότερο με τον τρόπο που το είπε.

Έχει εδώ και τόσες μέρες που κωλυσιεργεί με την συγκρότηση νέας κυβέρνησης. Είναι προβληματικός ο άνθρωπος. Έτσι απλά. Και οι Έλληνες δεν έχουν πάρει γραμμή τι παίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου